• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Trends Fall/Winter '17

woensdag, 13 september 2017

Het mooie weer laat zich voorlopig niet meer zien, dus de zomerschoenen kunnen de kast weer in en maken plaats voor de winterschoenen. Eén van de dingen die wij natuurlijk het leukst vinden aan het begin van een nieuw seizoen is de nieuwe collectie! Maar ook nieuwe trends. Maar wat zijn nou die trends? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Door op de foto’s te klikken kun je ze gelijk bestellen.

Bikerboots 
Vorig jaar zagen we ze al veel, maar dit najaar gaan we ze nóg meer zien: de bikerboots! De laarzen hebben een grove uitstraling en worden veel gecombineerd met studs en gespen. De bikerboot geeft een stoere touch aan je outfit! Super leuk om te combineren met een jeans, maar ook erg leuk om met een kort rokje of jurkje te dragen.


       

Groen
Als we kijken naar de kleurentrends van het najaar valt het op dat de kleur groen helemaal hot is! Van mosgroen tot legergroen en van olijfgroen tot aan zeegroen. In alle verschillende tinten zien we de kleur groen terug in de najaarsmode. Groen is stijlvol te combineren met bijvoorbeeld navy blauw en zwart en maken je outfit helemaal af. Je shopt de groene schoenen dit najaar in allerlei verschillende stijlen zoals de sneaker, het enkellaarsje en de loafer.





Groen is ook terug te zien bij deze loafers van ons nieuwe merk Weejuns! Het merk gaat way back, want het bestaat al vanaf 1876. Het merk staat bekend om de klassieke penny loafers en zijn geliefd om het comfort en hun stijl. Deze klassieke penny loafers komen keer op keer terug in het modebeeld, echt tijdloos dus. Een leuk weetje: de originele Bass Weejuns werden zelfs gedragen door Micheal Jackson himself! 

Prints
Kan het jou niet gek genoeg dit seizoen? Dan is deze trend met verschillende prints perfect. De prints variëren van bloemen- tot dierenprints. Combineer gerust verschillende prints met elkaar of laat je schoenen er echt uitspringen door je outfit rustig te houden Dan heb je echte eyecatchers aan je voeten.

   

Bordeauxrood en dieppaars
Andere kleuren die we veel zien in de najaarsmode zijn de kleuren bordeauxrood en dieppaars. Deze kleuren staan voor elegantie en zijn sensueel en sexy. Het laat je aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen. Durf jij de trend aan?



Ook hierbij nemen we even een momentje om een nieuw merk te introduceren en niet zomaar een merk, maar het prachtige Italiaanse schoenenmerk: Pantanetti. Pantanetti is ontworpen door een Italiaanse familie, die al meer dan veertig jaar vakmanschap uitvoert. Ze staan bekend om het fijne Italiaanse design en hun oog voor detail.



  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.